dijous, 5 de maig de 2016

EMPANADA DE TONYINA

Es tracta d'una recepta resultona i fàcil, sempre que es compri la massa feta evidentment.



Ingredients:
- ceba
- pebrot verd i vermell
- tomàquet
- tonyina ( amb oli o a l'aigua)
- Pasta de empanada comprada

Preparació:
La clau serà fer un bon sofregit amb els pebrots i la ceba ( la quantitat és a ull, en funció de la grandària de la empanada). Un cop sofregit bé, afegir el tomàquet triturat i deixar reduir. Salpebrar. Afegir una mica de sucre per treure l'acidesa del tomàquet.
Per últim afegir 2-3 llaunes de tonyina ben escorregut.
Posar una làmina de la pasta de empanada a la bandeja. Repartir la barreja per sobre deixant 1'5 cm de marge aproximadament. Posar l'altre làmina per sobre i tancar els marges. 
Pintar-ho amb un ou.
Enfornar durant 20 minuts a 180ºC, fins que ho veieu daurat. Deixar refredar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada