diumenge, 14 de febrer de 2016

COCA D'AVENA MARMOLAT

Una altre recepta dolça, saludable, per esmorzar els matins. Habitualment el diumenge faig el que serà l'esmorzar dels següents dies de la setmana. Aquesta setmana toca aquest.



Ingredients:
- 4 cullerades de farina d'avena
- 4 cullerades de flocs d'avena
- 4 cullerades d'ametlla molta
- 1 ou + 2 clares
- 100 ml de llet desnatada
- 1/2 sobre de llevat químic ( uns 7 gr)
- 1 cullerada sopera de cacao sense sucres
- 1 cullerada de sucre morè + 1 cullerada sopera d'estevia líquida
- 1 cullerada d'extracte de vainilla
- mig plàtan

Preparació:
En un bol, separar les clares i batre a punt de neu. Reservar.
Barrejar tots els ingredients sòlids, afegir la llet, el rovell d'ou, l'estevia i la vainilla. Barrejar bé. Incorporar-hi les clares d'ou. 
Separar la mescla en dos parts iguals. En una afegir la cullerada de cacao i el plàtan triturat.

Abocar la mescla en un bol, alternant les dos mases perquè quedi l'aspecte "marmolat" del pastís.
Fer al forn a 180º durant 30 minuts. Fer la prova de l'escuradents.

Bo i saludable! Què més es pot demanar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada