dimecres, 21 d’octubre de 2015

PASTIS DE FORMATGE I POMA

Aquest cap de setmana he cuinat vàries coses noves, ja ho veieu. Us deixo un pastis que vaig fer per celebrar un aniversari. Si us agraden els pastissos de formatge i les coca de poma, aquest pastis un encantarà! Les fotos no són massa bones perquè si em descuido quasi no queda pastis per fer les fotos!


Ingredients:
* Per la base: 
- Una massa de pasta brisa
- 250 gr de mató
- 1 iogurt desnatat
- 60 gr de sucre morè
- 1 cullerada de vainilla líquida
* Pel farcit:
- 3 pomes
- 1 grapat de panses
- ametlles laminades
- canyella en pols

Preparació:
Precalentar el forn. Posar la massa en el motlle i fer-la el forn durant 15 minuts. Mentrestant preparar la crema de formatge. Mesclar el mató, el iogurt, el sucre i la vainilla. Remenar bé.
Abocar la mescla sobre la massa.
Pelar i tallar les pomes. Col·locar-les sobre la crema de formatge. Decorar amb les panses i les ametlles. Espolvorejar amb una mica de sucre i canyella en pols al gust.
Fornejar a 200ºC durant 15 minuts i després durant 40 minuts a 180ºC. Deixar refredar i guardar a la nevera fins al moment de servir.


1 comentari: